Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Budintis BudėtojasŠaltinis: Etaplius.lt
Agurkų derlius pamažu prasideda, tad reikia ieškoti greitesnių būdų juos rauginant. Parą laiko laukti kartais nėra kantrybės, tad siūlome išmėginti Etaplius.lt skaitytojos siūlomų, per pusantros valandos pagaminamų, be vandens raugtų agurkų receptą.
Reikės:
* 5-6 vidutinio dydžio agurkų,
* vieno šaukšto druskos,
* pusės šaukšto cukraus,
* 1 ryšulėlio petražolių,
* 1 ryšulėlio krapų,
* 1 skiltelės česnako,
* 1 lauro lapo.
Tapkite mūsų draugu „Facebook“ ir sekite įdomiausias virtuvių paslaptis!
Gaminimas:
Švariai nuplaukite, nupjaukite galiukus, sudėkite į plastikinį maišelį kartu su kitais produktais: druska, cukrumi, smulkintais krapais ir petražolėmis, smulkintu česnaku ir lauro lapu. Maišelį užriškite ir pakratykite, kad agurkai gerai apsiveltų prieskoniais. Maišelį su turiniu palikite 1,5 valandos (jeigu norite minkštesnių – 2 valandas) kambario temperatūroje. Tuomet nuplaukite ir valgykite.
Skanaus!