PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Sportas2024 m. Liepos 2 d. 16:05

Baltijos šalių šaudymo iš lanko čempionate 4 medalius laimėjo klubo „Alytupis“

Alytus

Etaplius.ltŠaltinis: Sporto klubo „Alytupis“ informacija


307491

Birželio mėnesio paskutinį savaitgalį Latvijoje (Venspilio m.) vyko Baltijos šalių šaudymo iš lanko čempionatas, kuriame rungtyniaudami kartu su sveikaisiais, puikius rezultatus pademonstravo Alytaus apskrities neįgaliųjų sveikatingumo ir sporto klubo „Alytupis“ sportininkai.

Asmeninėje įskaitoje, skriemulinių lankų grupėje, čempionato nugalėtoju tapo Rolandas Baranauskas, o Giedrius Kavaliauskas iškovojo 2 vietą.

Mišrių porų rungtyje Jolita Antanaityte-Garškiene su Rolandu Baranausku įveikė visus varžovus ir tapo čempionato nugalėtojais.

Komandinėje rungtyje sportininkų trijulė: Rolandas Baranauskas, Giedrius Kavaliauskas ir Linas Vengelis lipo ant 3 vietos apdovanojimų pakylos.

Alytaus apskrities neįgaliųjų sveikatingumo ir sporto klubo „Alytupis“ pirmininkas Rolandas Baranauskas visų klubiečių vardu pasibaigus varžyboms dėkojo: VšĮ Alytaus Medicininės Reabilitacijos Ir Sporto Centro direktorei Irma Maskeliūnienė už sudarytas sąlygas treniruotis, Alytaus miesto savivaldybė už projektinį finansavimą „Alytuje-sportuoti neįgaliesiems gera“, už pastovų prisidėjimą prie klubo veiklos - UAB „Intelektualios sistemos“ ir UAB „Maristika“.