PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Rugsėjo 16 d. 14:26

Atnaujintas Pakruojo gatvių apšvietimas

Pakruojis

Etaplius.LTŠaltinis: Pakruojo rajono savivaldybė


318778

Pagaliau pavyko įgyvendinti seniai lauktą projektą! Vienose iš judriausių miesto gatvių, įvažiuojant į Pakruojį nuo Pakruojo dvaro pusės, (Vytauto Didžiojo gatvėje ir Pakruojo kaime esančioje Puknionių gatvėje) naujai įrengtas gatvių apšvietimas.

Gatvių apšvietimo rekonstravimo darbai prasidėjo šių metų gegužės mėnesį. Kadangi šviestuvai statomi šalia valstybinės reikšmės kelio, reikėjo gauti leidimus ir suderinimus.

Visą tai pavyko įgyvendinti, todėl Pakruojo rajono savivaldybės administracijos užsakymu uždaroji akcinė bendrovė „Mazgas“ įrengė ir atnaujino net 65 šviestuvus: pakeistos atramos ir įrengti nauji LED šviestuvai, įrengta elektros instaliacija. Visų atliktų darbų suma 103 802,35 eurai, iš kurių 70 000 eurų panaudota iš 2024 m. Pakruojo rajono savivaldybės Aplinkos apsaugos rėmimo specialiosios programos lėšų. Likusi 33 802,35 eurų suma padengta iš Pakruojo rajono savivaldybės biudžeto.

Tikimės, kad naujai įrengtas apšvietimas Pakruojo gatvėse suteiks jaukumo ir saugumo jausmą kiekvienam iš mūsų keliaujant į darbą ar mokyklą. Džiaugiamės, jog apšvietimą pavyko įrengti iki rudens, kada dienos tampa vis trumpesnes.