PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Gegužės 16 d. 07:58

Atnaujintas Kauno miesto Nemuno policijos komisariatas

Kaunas

Etaplius.LTŠaltinis: Kauno AVPK


301342

Vakar iškilmingai duris atvėrė atsinaujinęs Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Kauno miesto Nemuno policijos komisariatas. Beveik 100 policijos pareigūnų nuo šiol dirba atnaujintame ir moderniame policijos komisariate. Sutartis dėl Kauno apskr. VPK Kauno miesto Nemuno policijos komisariato remonto pasirašyta 2021 metų pabaigoje.

Gegužės 15-osios rytą į atnaujintą pastatą sugrįžusius Kauno apskr. VPK Kauno miesto Nemuno policijos komisariato pareigūnus sveikino Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė. „Visuomenės pasitikėjimas policijos pareigūnais yra aukštas, o tai yra jūsų profesionalumo dėka. Tikiu, kad išlaikysite tokį patį aukštą lygį ir toliau taip atsidavę dirbsite žmonių labui“, – teigė ministrė. Pagerintomis darbo sąlygomis pareigūnams džiaugėsi ir Lietuvos policijos generalinis komisaras Renatas Požėla. „Paantrinsiu ministrei, visuomenės pasitikėjimas policija puikiai iliustruoja visos policijos proveržį ir ėjimą į priekį. Darome viską, jog policijos bendruomenei gerėtų darbo sąlygos, didėtų mūsų atliekamų funkcijų kokybė. Linkiu ir toliau būti tokia vieninga komanda“, – sveikindamas ir linkėjimas sėkmingų darbų sakė generalinis policijos komisaras.

Perkirpus simbolinę atidarymo juostelę susirinkę garbūs svečiai buvo pakviesti pasižvalgyti komisariato viduje, kur patalpos pasikeitusios neatpažįstamai. Pastato palėpė tapo pritaikyta persirengimo, poilsio ir dokumentų saugyklų erdvėms. Atnaujinti darbo kabinetai, susirinkimų salė ir kitos erdvės. Pasikeitimai ne tik viduje, bet ir išorėje – sutvarkytas įėjimas nuo Juozapavičiaus pr. bei vidinis kiemas.

Sutartis dėl Kauno apskr. VPK Kauno miesto Nemuno policijos komisariato remonto pasirašyta 2021 metų gruodžio 9 d., darbų vertė siekė apie 1 mln. eurų.