PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Virtuvės princesė2020 m. Liepos 10 d. 20:35

Ar žinote, kokia gerų „bruschettų“ paslaptis?

Alytus

Irma GudŠaltinis: Etaplius.lt


137718

Labai mėgstu bruschettas. Žinot, kas nepatinka? Kai iškepi jas valanda iki svečių ir tragiškai sukietėja, kad net dantenas drasko.

Kokia išeitis. Pjaunu chiabatta, patepu ghee aliejuku, o ant viršaus... Dedu į dubenį tarkuotą sūrį, prieskonius, daug kapoto pomidoro ir įmušu kiaušinį. Išmaišau tokią košelę ir dedu ant chiabattos.

Kartais dar uždedu krapų, šoninės ar kokio kumpelio. Žinokit, net kitą dieną būna traškiai minkšta.

Kepu 180 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių .

Pabandykit, tikrai patiks!