PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Namai2024 m. Birželio 12 d. 13:22

Ilgaamžiški ir patvarūs kubilai – patogumo oazė Jūsų namuose

Šiauliai

Pexels.com nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.LT


304448

Stiklo pluošto, granito medžiagos ir akrilinius kubilus gaminanti įmonė Amber Home SPA pristato naujus kubilus su Suomiškomis dujinėmis krosnelėmis.

Įmonės kuriama produkcija yra ilgalaikė, patvari, draugiška aplinkai ir tinkama net alergiškiems žmonėms. Visi įmonės kubilai yra gaminami iš stiklo pluošto, kurio medžiaga lengvai valoma, tad priežiūros reikalauja nedaug. Gaminiai išsiskiria ir įdėklo forma, kuri pagaminta taip, kad būtų pritaikyta patogiam sėdėjimui, o formos paviršius yra švelnus ir lygus, todėl jį malonu liesti.

Įmonė naudoja pažangias technologijas, galinčias gaminius pritaikyti pagal pageidaujamas specifikacijas. Be to, gaminiai kiekviename gamybos etape kruopščiai tikrinami, užtikrinamas jų paruošimas ilgalaikiam naudojimui įvairiomis sąlygomis. Kiekvieno gaminio dizaino formos taip pat yra ergonomiškai suprojektuotos, kad užtikrintų maksimalų komfortą ir atsipalaidavimą, o vietos sėdėjimui pritaikomos net vaikams, tad pramoga gali mėgautis visa šeima.

Amber Home SPA kubilai pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą ir patvarumą. Stiklo pluošto kubilai yra atsparūs aplinkos poveikiui, o akrilinių kubilų korpusams naudojamas tik aukščiausios kokybės plastikas, gaunamas iš didžiausių SPA gamintojų pasaulyje (JAV, Italija, Austrija). Visi kubilai yra nepaveikūs UV spinduliams bei pasižymi ypatingu atsparumu įbrėžimams ir deformacijai.

Siekdama kuo geriau atitikti klientų poreikius, Amber Home SPA siūlo platų kubilų modelių, dangos tipų ir spalvų, medienos ar kitos išorinės apdailos medžiagų ir krosnelių pasirinkimą. Ieškantiems naujo kubilo, įmonė teikia platų asortimentą bei galimybę produktus pagaminti su norimomis specifikacijomis.

Reklama