PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kultūra2024 m. Rugpjūčio 19 d. 15:37

Šaukėnai sutiko 525-ąjį gimtadienį

Kelmė

EtapliusŠaltinis: Kelmės rajono savivaldybė


314526

Rugpjūčio 17 d. Šaukėnai, švęsdami 525-ąjį gimtadienį, nušvito mėlyna, balta ir auksine – miestelio vėliavos – spalvomis.

„Šis 525-asis Šaukėnų gimtadienis yra puikus įrodymas, kaip giliai šaknis įleidusios mūsų tradicijos ir kaip svarbu tas tradicijas puoselėti. Tokios šventės suartina žmones ir įkvepia bendruomenę judėti pirmyn. Ačiū visiems, kurie prisidėjo prie šio nuostabaus renginio,“ – sakė Kelmės rajono meras Ildefonsas Petkevičius sveikinimo kalboje.

Šventė prasidėjo iškilminga eisena, kurioje dalyvavo miestelio gyventojai, delegacija iš Austrijos, Šaukėnų seniūnijos darbuotojai bei seniūnas, Kelmės rajono meras Ildefonsas Petkevičius, Kelmės rajono vicemeras Kęstutis Bilius, tarybos nariai, bendruomenės atstovai, sporto klubai, kiti garbingi svečiai. Visą dieną miestelyje netrūko pramogų, varžybų ir šventinių koncertų.

Tariame nuoširdų ačiū Šaukėnų seniūnui Algimantui Šukiui ir seniūnijai, Kelmės kultūros centro Šaukėnų kultūros ir amatų skyriui, Šaukėnų miestelio bendruomenei – visiems, kurie prisidėjo prie šios įsimintinos šventės organizavimo ir įgyvendinimo!


Foto galerija: