PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Horoskopai2024 m. Liepos 17 d. 18:31

4 Zodiako ženklai, kurie labiausiai iš visų nevengia tinginiauti

Lietuva

Tinginiavimas / Pixabay

Gražina VasiliauskienėŠaltinis: ALFA.LT


310036

Daugelis žmonių stengiasi racionaliai leisti savo laiką, todėl kiekvieną minutę užpildo naudingu darbu arba kokia nors prasminga veikla.

Tačiau pasitaiko tokių, kurie kiekviena proga stengiasi išsisukti nuo savo pareigų.

4 Zodiako ženklų atstovai nemėgsta dirbti. Jiems labiausiai patinka leisti laiką pasyviai ir tingiai.

Zodiako ženklas / Pixabay.com

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Vėžys gali būti atsakingas ir uoliai vykdyti savo pareigas, kai jam to reikia.

Kitu metu jis dirbs atsainiai, snūduriuodamas, bet be didelio entuziazmo ir uolumo.

Pasaulyje tiesiog nėra tokios jėgos, kurs galėtų priversti motyvacijos neturintį Vėžį rimtai dirbti. Tiesa, jis gali nenuilstamai užsiimti tokia veikla, kuri jam patinka.

Zodiako ženklas / Pixabay.com

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Liūtas gali tingėti net tingėti, kai jį užklumpa tikras tinginystės priepuolis. Jis ilgai nieko neveikia, paskui jam būna labai sunku sugrįžti į normalią būseną.

Turi atsitikti kažkas nepaprasto, kas priverstų Liūtą išsijudinti iš savo letargo ir imtis veiklos. Įsipareigojimus jie vykdys tik tada, kai kas nors privers tai padaryti.

Liūtas niekada nepasiūlys pagalbos savo kolegai ar draugui. Mat jis visada savo poreikius ir prioritetus iškelia aukščiau už kitų.

Zodiako ženklas / Pixabay.com

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Kitiems kartais būna labai sunku bendrauti su šiuo dvigubu Zodiako ženklu. Jis dabar susitarti ir pažadėti atlikti kokį nors darbą, o po 5 minučių apsigalvos ir atsisakys. Ir Dvyniai pateiks daug svarių argumentų, kodėl negali įvykdyti pažado.

Aptingę šio Zodiako ženklo atstovai ras įvairiausių dingsčių, kodėl turi nevykdyti įsipareigojimų. Ginčytis su jais vis tiek nėra prasmės. Geriau palikti juos ramybėje ir patiems viską padaryti.

Zodiako ženklas / Pixabay.com

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Svarstyklių neryžtingumas kartais išveda aplinkinius iš kantrybės. Joms svarbu, kad šalia visada būtų žmogus, kuris pasakytų, ką reikia daryti.

Šio Zodiako ženklo žmonės myli gyvenimą ir leidžia laiką savo malonumui. Jie stengiasi atsisakyti savo įsipareigojimų, kad galėtų daugiau ilsėtis.

Kai juos užvaldo tingumas, tai tokia būsena užsitęsia ilgą laiką. Svarstyklėms nerūpi, ko iš jų tikisi kiti ir ką jos privalo daryti. Jos yra įsitikinusios, kad visas pasaulis joms yra skolingas, o ne atvirkščiai.